Meniu Închide

Tehnobody are experienta si expertiza in realizarea celor mai complexe suprastructuri si remorci omologate pentru vehicole comerciale.

Compania SC. TEHNOBODY JUNIOR SRL. a fost infiintata in anul 2017 si s-a impus rapid in piata de profil prin realizarea unor lucrari de caroserie industriala cu cele mai bune materiale, la cele mai inalte standarde si cu cel mai bun raport calitate-pret.

Autorizați de Registru Auto Român

Agreați de Producători

Recomandați de Dealerii Auto

Misiune

Proiectam si realizam caroserii industriale pentru autoutilitare si autocamioane la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem specializati in confectionarea si montajul unor suprastructuri si accesorii care sa raspunda perfect nevoilor de transport ale afacerii tale, la costuri minime.

 

Viziune

Promtitudinea, transparenta si inovatia in realizarea proiectelor fac din Tehnobody un partener excelent. Suntem deschisi oricarei provocari in realizarea de suprastructuri complexe si avem expertiza necesara in identificarea rapida a celor mai bune solutii de carosare.

 

Echipa

Suntem o echipa de 10 specialisti profesionisti si pasionati. De la proiectare si pana la livrare, suntem implicati in a oferi suprastructuri, remorci si imbunatatiri de cele mai inalte standarde.

Certificari si omologari

Realizam proiecte de carosare in baza Autorizatiei Technice eliberata de Registrul Auto Român (RAR) pentru toate tipurile de montaje, produse si servicii efectuate, astfel incat vehiculele sa corespunda legislatiei in vigoare.

Servicii de service si asistenta

Ramanem parteneri si oferim asistenta tehnica si service autorizat acolo unde este nevoie pentru toate elementele realizate de compania noastra. Suntem la o telefon distanta si intervenim rapid atunci cand este nevoie, ceea ce ne-a pozitionat de-a lungul timpului ca un partener promt si eficient.

Tipuri de caroserii

Colaboratori

Clienți